Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Örebro Eagles visar vägen för rörelse i skolan!

Det börjar röra på sig inom vårt arbete med skolsamverkan och Rörelsesatsningen i skolan. En av de första föreningarna som tar del av vårt stöd under 2024 är Örebro Eagles! Under vecka 10, 11 och 12 är de ute och visar upp sin verksamhet för nya ungdomar i skolan i en första runda besök. Vi hoppas på goda resultat och en fortsättning framöver!

"Vi är väldigt glada för att få den här stöttningen från förbundet, både för att kunna ersätta våra ledare och för att köpa in material som används i skolsamverkan. Att rekrytera fler unga till vår förening är avgörande för att vi ska kunna ha en verksamhet och vi ser att ett samarbete med skolorna i vårt område är en viktig pusselbit. Vi samarbetar även med RF SISU Örebro och vi kommer att genomföra skolbesök på flera skolor under våren med start om ett par veckor! Vi kommer ut tre gånger till varje skola för vi tror att det ger bättre utdelning är att bara komma en gång."

Eva Högberg

Ordförande Örebro Eagles Softbollklubb

Fler föreningar är på gång och tar del av förbundet stöd för att stärka sin verksamhet så missa inte chansen. Vi har under första halvåret 2024 möjlighet att stödja er i etableringen av långsiktiga samarbeten med skolor och era lokala RF-SISU distrikt så häng med när vi har resurserna och möjligheten! Tveka inte att ta kontakt med samordnare Andreas Holmgren så skräddarsyr vi en lösning som passar till er verklighet. Alla frågor är välkomna, stora som små. Nu kör vi!

andreas.holmgren@sbslf.se

+46703305481

Publicerad: 2024-02-22

Senast uppdaterad: 2024-02-22

Författare: Andreas Holmgren

Sponsorer

Internationella och europeiska förbund

POSTADRESS:

Svenska Baseboll Softboll och Lacrosseförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@sbslf.se