Gå till innehåll
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet
Svenska Baseboll- Softboll- & Lacrosseförbundet

Nyheter

 • The Cup NL

  I helgen som gick reste ett mixat lag med U23 spelare från flera olika klubbar till Nederländerna för att delta i The Cup, världens största inomhusturnering.I turneringen har tjejerna fått möta bra motstånd och fått möjlighet att spela mot lag från USA, Storbritannien samt Nederländerna och det har varit lärorikt och roligt att få möta lag från flera av softbollens toppnationer.
 • Nordiskt möte i Stockholm 7-8 januari 2023

  SBSLF stod som värd för ett Nordiskt Möte för våra nordiska grannförbund i baseboll och softboll den gångna helgen. Under mötet diskuterade deltagarna gemensamma utvecklingsmöjligheter och lade även grunden för ett ”Nordic Council” där de nordiska länderna kontinuerligt möts för att utbyta erfarenheter och idéer.
 • WBSC Europe bb Umpires

  WBSC Europe lanserar ett nytt koncept för basebolldomarna i Europa
 • Lyckat läger i Frankrike för Akademin

  Basebollspelarna i RIG/Akademin fick ett lyckat träningsläger i Toulouse tillsammans med sina franska kollegor. Förutom fyra bra matcher blev det mycket tillfällen till träning och utveckling under veckan i Toulouse.
 • Globesporter - ett spännande upplägg för volontärer

  I samband med Verksamhetskonferensen hade vi besök av Anders Näs, som initierat ett spännande upplägg för volontärer inom idrotten - Globesporter!
 • SBSF Webbshop

  Här hittar ni allt som finns att köpa i SBSFs Webbshop, inklusive viss domarutrustning, regelböcker och manualer.
 • 14 av SBSFs föreningar delade på 25351 kronor

  Idag presenterades vilka idrottsföreningar som fick ta del av de 50 miljoner kronor som Svenska Spel avsatt för svensk ungdomsidrott. Pengarna fördelades på 6 365 föreningar inom 69 olika idrotter - varav 14 föreningar inom svensk baseboll och softboll som delade på 25.351 kronor.
 • Individuella priser 2013

  I samband med Verksamhetskonferensen delade SBSF ut individuella priser för den gångna säsongen.
 • Inbjudan SBSF Coach Konvent 2013

  SBSF, i samarbete med ISG Baseball, bjuder in till SBSF Coach Konvent 2013 den 15-17 november på Bosön! Förlängd anmälningstid - nu senast 23 oktober!
 • Svenskidrott.se - ny servicesajt för svensk idrott

  På RF:s nya webbsida svenskidrott.se har Riksidrottsförbundet samlad all information riktad mot föreningar, funktionärer och utövare!

Prenumerera på nyheter

Hantera prenumeration

Sponsorer

POSTADRESS:

Svenska Baseboll och Softboll Förbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

KONTAKT:

Tel: +4686996535
E-post: info@baseboll-softboll.se