Gå till innehåll
Lacrosse
Lacrosse

Nyheter

 • Dam EM 2024

  Här är damlandslaget som skall representera Sverige i sommarens EM i Braga, Portugal! Turneringen spelas mellan den 10-20 juli. Heja Sverige!
 • Junior EM 2024

  Här är killarna som skall representera Sverige i sommarens U20 EM i Wroclaw, Polen! Turneringen spelas mellan den 19 juli till den 27 juli. Heja Sverige!
 • Välkommen på damläger!

  Välkomna på träningsläger i Stockholm 25-26 maj. Lägret är en del av förberedelserna för landslaget inför sommarens EM 2024 i Portugal. Lägret är öppet för alla damspelare!
 • Vill du leda det svenska herrlandslaget i Lacrosse (Field) till framgång i EM 2025?

  Sverige Lacrosse tar nu emot ansökningar för rollen som förbundskapten för herrlandslaget med fokus på EM 2025 som spelas i Szombathely i Ungern mellan den 10:e till 19:e juli nästa år.
 • Välkommen på damläger!

  Välkomna på träningsläger i Norrköping 1 april. Lägret är en del av förberedelserna för landslaget inför EM 2024. Lägret är öppet för alla damspelare!
 • Intresseanmälan - utbildning domare Lacrosse

  Under året kommer det finnas möjlighet att utbilda sig till domare inom Lacrosse.Vi planerar för såväl dam- och herrutbildning. För er som redan har en domarutbildning så kommer det finnas möjlighet att vidareutbilda dig inom sixes.För att kunna planera kurserna så vill vi ha din intresseanmälan via nedan länk:https://forms.gle/6ZFcfWnaS1AWoMte7 Länk till annan webbplats.
 • Lacrosse inröstat i OS 2028!

  Lacrosse är en av 5 sporter som nu är inröstat i de olympiska spelen i Los Angeles 2028. Tillsammans med Cricket, flaggfotball, squash och baseboll/softboll som tidigare föreslagits till IOKs styrelse blev alla intagna. Lacrosse kommer att spelas som Sixes.
 • Öppet läger för damer

  Den 21-22 oktober arrangeras ett öppet läger för damspelare på Bagarmossens IP. För mer information, kontakta headcoachwomen@lacrosse.se
 • SM-Veckan 2024

  Lacrosse tar ytterligare kliv i den svenska idrottsscenen. 2024 kommer lacrosse för första gången vara en del av SM-veckan!

  SM-veckan arrangeras varje år av Riksidrottsförbundet i samarbete med specialförbunden, 2024 kommer sommarveckan arrangeras i Västerås och lacrosse kommer preliminärt medverka 29-30:e Juni. Matcherna kommer att spelas i "sixes" format.
 • Brons till Sverige

  I somras spelades U21-EM damer i Prag
  Laget kammade hem bronsmedalj i det första mästerskapet någonsin för ett svenskt juniordamlandslag!
  Dessa spelare har överträffat alla förväntningar och vi ser fram emot er fortsatta resa. Tack till föräldrar, tränare, managers och fans för allt stöd ni gett tjejerna.

Publicerad: 2022-11-28

Senast uppdaterad: 2022-12-02

Författare: Ida Karlsson

Prenumerera på nyheter

Hantera prenumeration

Sponsorer