NyheterBidra till Sverige lacrosse framtid!

20 juni, 20213

Sverige lacrosse har fått medel till en satsning att utveckla coacher på alla nivåer i Sverige.

För att kunna skapa ett program som uppfyller behoven och önskemålen som finns bland våra spelare och coacher vill vi ha er input! Enkäten tar bara några minuter att svara på och ger ovärderlig kunskap till oss alla.    KLICKA HÄR

Vi önskar därför svar från dig oavsett om du är spelare, coach, blivande coach, eller förälder till spelare då ni alla har olika erfarenheter och viktiga synpunkter vi vill ta del av.

Tack på förhand!

/Arbetsgruppen bestående av Anneli Jonsson (Luleå), Therese Lundberg (Farsta), Marcus Lind (Linköping) och Niels Schneider (Göteborg).

3 comments

 • Magnus Erenius

  26 juni, 2021 at 20:56

  Vill bara säga det att glöm inte målvakterna!! Det satsas mycket på att coacha utespelarna…men ibland kan vi målvakter känna oss bortglömda!!
  🤗

  Reply

  • Jani Lokka

   1 juli, 2021 at 01:19

   Hej Magnus
   Tack för ditt inlägg, jag kan inte tala för någon annan än mig själv men jag/vi har satsat mycket mer för målvakterna på senaste boxlägrena. Där vi har hela dedikerade pass med målvaktsträning.
   // Jani Lokka

   Reply

  • Jonte Andreassen

   5 juli, 2021 at 22:04

   Jag kan tänka mig att hjälpa till om det finns intresse, kanske är lite avdankad på målvaktsfronten men skulle va kul att göra nått!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol35/r6/xd916k3jacq0404/lacrosse.se/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 10
previous
Utsedd landslagsledning Herrlandslaget i Boxlacrosse

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol35/r6/xd916k3jacq0404/lacrosse.se/public_html/wp-content/themes/oxigeno/views/prev_next.php on line 36
next
Intresse för boxlacrosse/intrested in boxlacrosse

SVENSKA LACROSSE FÖRBUNDET

Sverige Lacrosse arbetar långsiktigt på att bli medlem i det svenska riksidrottsförbundet och det internationella lacrosseförbundet FIL arbetar fokuserat för att bli en Olympisk idrott 2024. Sedan 2012 är Lacrosse en sport inom Sport Accord och en möjlig idrott under World Games 2017.

FÖLJ VÅRT NYHETSBREV

Följ vårt nyhetsbrev för att få reda på allt som händer i Lacrosse Sverige!